Musicalnieuws.nl

April Darby lanceert na drie jaar weer eigen muziek in een geheel nieuwe richting

April komt deze lente binnen met de Soultronic/Pop knaller ; History “Ready to blast through your speakers”!

April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres en niet geheel onbekend in de wereld van theater en de popmuziek. Darby is als zangeres, entertainer en actrice niet van plan om in één hokje te passen en is vastberaden om elk podium te veroveren!

April over History ; “History is een feel-good break up song op de beste manier mogelijk. Na al het harde werk, moet je soms toegeven dat een relatie niet meer werkt. Toch kan je met zoveel mooie herinneringen terugkijken op de tijd die je samen hebt gedeeld ; ‘Boy, we wrote History’.”

April over haar nieuwe muziek ; “Ik ben blij dat ik na een jarenlange zoektocht eindelijk de muziek heb gevonden, die 100% bij mij past. Na optredens met Fedde Le Grand in Ziggo Dome en optredens op festivals zoals Extrema Outdoor, is dit altijd de muziek geweest waar mijn hart sneller van ging kloppen.

De nieuwe richting die ik nu ben ingeslagen, noem ik zelf Soultronic Pop. Soulful vocals over een bedje van de beste EDM beats met heerlijke catchy pop melodieën. Ik kan niet wachten om deze nieuwe versie van mijzelf als artiest te laten zien!”

Bio : April schitterde afgelopen seizoen in Expeditie Robinson en wist het tot de halve finale te schoppen. Naast hoofdrollen in succesvolle producties zoals Aida In Concert en The Bodyguard in Nederland én België, zal zij in April 2023 schitteren in de rol van Amneris in de wereldpremière van Disney’s Aida.

Ook verzorgde zij de opening van het Televizierring Gala, de Nederlandse stem van Beyoncé in de live- action film The Lion King, voorprogramma Eurovisie Songfestival en scoorde 2,5 Miljoen streams voor haar hit Gone Tomorrow met The Boy Next Door en Billy The Kit.