Musicalnieuws.nl

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman in nieuw feel-good theaterconcert

Na het overdonderende succes van de theatercomedy serie ‘Opvliegers’, brengt Producent Rick Engelkes Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman terug naar de Nederlandse theaters met het feel-good theaterconcert: Girls on Fire. De voorstelling is vanaf november te zien in de Nederlandse theaters

Dit keer wordt het concept in een nieuw jasje gestoken. Antje, Joanne en Hilke staan niet als personage, maar als zichzelf op het toneel. ‘Girls on Fire’ is een show vol met bekende hits die elke vrouw kan meezingen, zoals I’m Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer. De drie vriendinnen vertellen en zingen ruimhartig over hun eigen levens, hun dochters, hun mannen en hun eigen opvliegers. 

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Is het waar dat de altijd positieve Antje last heeft van moodswings? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en klopt het dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit eerder gaven deze vriendinnen zich zo bloot. Dat levert hilarische en ontroerende momenten op. 50+ and still on fire!

 Antje Monteiro: ‘Dit is een van de meest kwetsbare, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan! Samen met regisseur en schrijver Joep Onderdelinden werken we aan een voorstelling waarbij er meegezongen, meegedanst, maar ook zeker veel gelachen kan worden. De nummers en verhalen die in de brainstormsessie naar boven kwamen waren al zo leuk, ik kan niet wachten tot we dit in het theater kunnen laten zien!’ 

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman zijn met Girls on Fire vanaf november te zien in de Nederlandse theaters. 

Ga voor meer informatie naar www.repentertainment.nl


Producties Musical 2.0 - 2024/2025