Musicalnieuws.nl

Annie Jr van Oberon Theaterproducties komt er aan!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni speelt de Junioren Musicalgroep 9 – 14 van Oberon Theaterproducties de musical Annie Jr. in het TAQA Theater De Vest in Alkmaar. Annie Jr. is een verkorte versie van de musical Annie, over het meisje Annie dat opgroeit in een weeshuis maar in de veronderstelling verkeert dat haar ouders haar ooit komen ophalen. Uiteindelijk, na veel avonturen, vind ze een veilig thuis bij de, op het eerste gezicht, stugge miljonair Oliver Warbucks.

Voor de leden van de Junioren Musicalgroep 9 – 14 (spelers in de leeftijdsgroep van 9 tot en met 14 jaar) wordt het, naarmate de data van de voorstellingen in het theater naderen, natuurlijk extra spannend. Naast de vaste dinsdagavond wordt er nu dan ook af en toe op andere dagen gerepeteerd en hebben de spelers er al een speciale voorstelling op zitten, bij wijze van try out, bij zorginstelling Scorlewald in Schoorl.
 
Op de valreep bezocht MusicalNieuws de één na laatste reguliere dinsdagavond repetitie en zag in ruim een uur bijna alle liedjes langskomen, waarbij speciale aandacht werd geschonken aan de choreografie. Met name het openingsnummer werd nog even tot in de puntjes doorgenomen onder leiding van choreograaf Sandra Westerkamp. Regisseur Jos Meijer nam samen met hoofdrolspeler Edie Smit in een andere ruimte nog wat specifieke details door.
 
Er werd hard gewerkt, met veel enthousiasme, en alle choreografieën lijken er helemaal in te zitten. Een kwestie van de puntjes op de I zetten en dan, met kostuums, grime, décor en de juiste belichting moet het allemaal dik in orde komen.
 
De voorstelling vinden plaats in de kleine zaal van het theater in Alkmaar. De zaterdagvoorstelling (10 juni) begint om 20:15 uur en de zondagvoorstelling (11 juni) om 14:30 uur. Meer informatie, ook over de kaartverkoop kun je vinden op www.oberontheater.nl

Kijk HIER voor ons fotoverslag