Musicalnieuws.nl

Amsterdamse feestorganisaties openen terras voor het nachtleven

De organisaties achter onder andere Guilty Pleasure Festival en Intercell openen op zaterdag 20 juni een pop-up terras voor het Amsterdamse nachtleven. Het Terras van de Nacht is een tijdelijk terras waar feest-, festivalorganisaties en artiesten de vrijheid krijgen om hun achterban weer te vermaken op gepaste afstand.

Zittende spin-off Het terras - gelegen op 5 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk - opent ieder weekend bij mooi weer. Is er slecht weer op komst, verplaatst de editie naar een andere datum. De organisatie trapt het eerste weekend zelf af met artiesten Luuk van Dijk, Wouter S, Prunk, SHMLSS en Some Chemistry. Verschillende organisaties zullen de komende weken een zittende spin-off van hun afgelaste feesten en festivals organiseren.

Toch nog omzet
De ondernemers hopen op deze manier de organisaties, artiesten en leveranciers de mogelijkheid te bieden om toch nog omzet te genereren voor dit seizoen. “De gehele evenementenbranche wacht momenteel smachtend op een officiële startdatum voor indoor en outdoor events, tot die tijd zullen alle beetjes helpen. Daarbij merken we in de branche dat er veel behoefte is naar fysieke interactie met de doelgroep”, aldus mede-organisator Wouter Flipse.

Speciaalbier en Foodtrucks
Op het terras kan je op veilige afstand proosten met je favoriete speciaalbiertjes of een verfrissende cocktail. Ook voor je lunch, diner of late night snack ben je hier aan het goede adres. Het eten wordt namelijk verzorgd door één van de vele food trucks die deze zomer stil zijn komen te staan.

Voor meer informatie over het programma en het reserveren van je tafel kan je terecht op de website en de Facebook pagina van Terras Van De Nacht.
Website | www.terrasvandenacht.nl
Facebook | www.facebook.com/terrasvandenacht Instagram | instagram.com/terrasvandenacht