Musicalnieuws.nl

Amsterdam Musical wederom fenomenaal, dit keer in Putting It Together

Al jaren staat Amsterdam Musical garant voor een voorstelling van hoog niveau en ook met Putting it Together bewijzen ze dat zij niet onderdoen voor een professionele voorstelling.

Het Polanentheater geeft bij binnenkomst altijd  een huiselijke sfeer met zelfs lieve poezen die onbevangen door het pand lopen en overal liggen te slapen.
De theaterzaal zelf is klein maar gezellig en we zien als decor enkele doeken en een piano als vast middelpunt.

Amerikaanse componist en tekstdichter Stephen Sondheim heeft vele prachtige muziekstukken gemaakt en Putting it Together  bestaat uit een mengeling van meerdere shows. Zo ontleend de show zijn titel al aan een nummer in Sunday in the Park met George.  Putting it Together  is een volledig gezongen komedie, waarin ook vele gevoelige songs worden gebracht.

Het verhaal
Een welgesteld echtpaar ontvangt, geflankeerd door personeel, in hun luxe appartement een ambitieus jong stel voor een feestje. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk lastiger. Prille liefde, oud zeer, gierende hormonen en opgerakeld verdriet leiden snel tot een explosieve sfeer op deze onvoorspelbare avond.

Amsterdam Musical heeft de show geheel eigen gemaakt en met een ijzersterke cast, maken ze ook dit keer weer veel indruk.
Met de geweldige Jennifer Norden in de rol van Phyllis, de vrouw van het welgestelde stel en Rick Pronk als haar even geweldige echtgenoot Benjamin zetten de twee de show al gelijk op hoog niveau.
Maar het bijzondere is bij deze groep dat de anderen even goed dit niveau halen, met name Timna Hacquebord als Amy heeft echt alles mee: een prachtige vrouw met even geweldige stem, uitstraling en spel.  Naast haar Vincent Jagers als Bobby en John Coppens als Harry die haar begeleiden.
Verder vullen Jacqueline Janssen als Joanne, Marijn Ouwehand als Larry  en Anne van Zandbergen als April de groep aan.
Ten slot speciale vermelding voor Alex Douma die als Marta een ongekend knappe versie van “Getting Married Today” ten gehore geeft.
Kortom het is jammer dat deze voorstelling al afgelopen is anders hadden we zeker geadviseerd om deze show te gaan bekijken!

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto's

Producties Musical 2.0 - 2024/2025