Musicalnieuws.nl

Amateur Theater Festival Rotterdam 2018

Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018 zijn de deuren van zaal Witte de With geopend voor een weekend vol amateurtheater. Het festival wordt op een ludieke manier geopend op vrijdagavond om 19.00 uur. Vanaf de opening kan iedereen zich onderdompelen in de meest uiteenlopende voorstellingen. Een weekend vol mooie (nieuwe) voorstellingen, bijzondere ontmoetingen, eten, drinken en natuurlijk een spetterende afterparty.

Eenakterwedstrijd In totaal zijn er dit jaar 6 gezelschappen die deelnemen aan de Eenakterwedstrijd. Deze eenakters gaan in première tijdens het ATFR. Voorstellingen met de meest uiteenlopende thema’s variërend van realistische voorstellingen tot compleet absurdistische voorstellingen. Kom naar het ATFR en laat je verrassen.

Kleine zaal
In de kleine zaal is met een bomvol programma van alles te beleven. Voorwaarden voor voorstellingen in de kleine zaal is dat ze niet langer dan 20 minuten duren. Verder is alles toegestaan waardoor dit een programma is vol experiment, previews, en reprises op het gebied van dans, toneel, muziektheater en cabaret.

Shorts
In het SHORTS programma zijn groepen de uitdaging aangaan om een voorstelling te maken van slechts 5 minuten. Vorig jaar een groot succes vandaar dat dit onderdeel ook dit jaar weer op het programma staat.

Meer informatie en het volledige programma: www.atfr.nl

Beleef het mee op het ATFR 2018! 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025