Musicalnieuws.nl

Alleen maar muzikale hoogtepunten met de Billy Joel Experience

Op woensdag 4 oktober 2023 ging de fantastisch Billy Joel Experience in Stadsschouwburg Velsen in première. De show is een interactief concert waarbij het publiek vooraf de setlist bepaalt. Voor de pauze wordt een volledig album van Billy Joel gespeeld, na de pauze de keuze van het publiek.

De avond wordt ingeluid door Leo Blokhuis, die begint met een stukje geschiedenis over Billy Joel om daarna over te gaan in een enthousiast verhaal over Alexander Broussard. En deze enthousiasme delen wij zeker!

Alexander Broussard als zanger en “pianoman” begon voor de pauze met het album The Stranger. The Stranger is een van de meest succesvolle albums van Billy Joel en de band speelde het album van begin tot eind, en deed dat met veel energie en enthousiasme. Broussard heeft een sterke stem die goed overeenkwam met die van Billy Joel. De band speelde strak en de sound was goed en de zaal genoot met volle teugen!

Het publiek zong uit volle borst mee met de nummers die ze herkenden en dat waren er genoeg! Vooral na de pauze toen de grootste hits van Billy Joel werden gespeeld.  De hits die gespeeld werden waren de top 10 van de meest aangevraagde nummers door het publiek en dan kunnen natuurlijk Piano Man en Uptown Girl niet worden overgeslagen. Deze werden dan ook enthousiast door het publiek ontvangen.

De band “003” had er erg veel zin in en samen met Broussard die een indrukwekkende vocale prestatie neerzette ging het dak er helemaal af.
Zorg dat je deze show niet mist, want het is genieten van eerste tot laatste minuut!

Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag    
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025