Musicalnieuws.nl

Alle zeven actrices uit Calendar Girls prijken op een verjaardagskalender t.v.v. Stichting tegen Kanker

Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malsschaert en Mieke Bouve staan vanaf 21 april in Theater Elckerlyc in het theaterstuk Calendar Girls. Net zoals hun personages in het stuk, maakten ze samen een verjaardagskalender voor het goede doel.

 
Backstage Producties, het Vlaamse productiehuis van James Cooke, Dirk Van Vooren, Bob Jennes en Nico Warrinnier zet vanaf 21 april CALENDAR GIRLS op het programma van Theater Elckerlyc. Velen herinneren zich nog de succesvolle film met o.a. actrice Helen Mirren in 2003. De damescast van het legendarische én op ware gebeurtenissen gebaseerde theaterstuk CALENDAR GIRLS met Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert en Mieke Bouve prijkt vanaf deze week ook op een verjaardagskalender t.v.v. de Stichting tegen Kanker. Backstage Producties schenkt de opbrengst van deze kalender integraal aan Stichting Tegen Kanker. De kalender wordt in Theater Elckerlyc verkocht tijdens de voorstellingen van Calendar Girls en is tevens online te koop op www.backstage-producties.be. Prijs: vanaf 20 euro. Actrice Ann Van den Broeck is meter van de Stichting tegen Kanker en is dan ook enthousiast over dit initiatief. "Ik vind het bijzonder dat mijn collega-actrices samen met mij semi-naakt poseerden voor deze verjaardagskalender. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om op alle mogelijke manieren kanker te bestrijden en te investeren in het welzijn en de gezondheid van wie erdoor getroffen wordt. Iedereen kent wel iemand die door dit moeilijke ziekteproces gaat of ging. Het gaat ons allemaal aan."  Info kalender, voorstelling en tickets: www.backstage-producties.be 
CALENDAR GIRLS - GENIETEN MET EEN LACH EN EEN TRAAN  
Na het grote succes van de film in 2003, is dit bijzondere verhaal nu eindelijk in Theater Elckerlyc te zien. ‘Calendar Girls’ vertelt het waargebeurde verhaal van twaalf dames uit Yorkshire. Wanneer één van de echtgenoten van de vrouwen wordt opgenomen in het ziekenhuis met leukemie, besluiten de vrouwen geld in te zamelen met de verkoop van een quasi-naaktkalender. Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en gaat over het overwinnen van angsten, echte vriendschap en vrouwelijke kracht.
CALENDAR GIRLS - ROLVERDELING
  • MARIE —> Ann Van den Broeck
  • CHRIS —> Sandrine André
  • ANNIE —> Greet Rouffaer
  • CORA —>  Katrien De Becker
  • CECILIA —> Katja Retsin
  • RUTH —> Veerle Malsschaert
  • JESSIE —> Mieke Bouve
  • JOHN —> Johan Terryn
  • FOTOGRAAF --> Lander Depoortere
CALENDAR GIRLS - PRAKTISCHE INFO Productie: Backstage Producties Regie: Katelijne Verbeke Met: Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert, Mieke Bouve, Johan Terryn en Lander Depoortere Locatie: Theater Elckerlyc - Antwerpen - Frankrijklei 85-87 Data: Van 21 april tot en met zondag 14 mei.
Info en tickets: www.backstage-producties.be

Producties Musical 2.0 - 2024/2025