Musicalnieuws.nl

All Stars cast wint allereerste All Stars Voetbaltoernooi!

In 1996 stonden de mannen van Swift Boys 8 voor het eerst op het voetbalveld bij DRC Durgerdam voor opnames van de succesvolle film All Stars. Nu, ruim twintig jaar, later is dit veld het decor voor de perspresentatie van de cast voor All Stars de musical.

Tijdens een voetbaltoernooi kon de cast haar (ontbrekende) voetbaltalent tonen in wedstrijden tegen teams bestaande uit o.a. creatives, crew en acteurs. Doordat zowel het winnende als het tweede geplaatste team gediskwalificeerd werden, ging het team van All Stars alsnog met de cup naar huis.

Voor de nieuwe Nederlandse musical All Stars schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, in een regie van Frank Lammers en de choreografie/staging is in handen van Daan Wijnands. De rollen worden gespeeld door o.a. Jim Bakkum/Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Kees Boot, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin en Mike Weerts.

Tijdens de perspresentatie werd de vrouwelijke cast bekend gemaakt. Sarah Janneh neemt de rol van Anja voor haar rekening, Whitney Sawyer speelt Roos, Ruth Sahertian tekent voor de rol van Deborah en Kiki van Deursen is Claire. De cast wordt compleet gemaakt met Theo Martijn Wever, Remco Sietsema, Sabine van Kuipers en Wolter Weulink in het ensemble.  

De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen! All Stars de musical is vanaf september 2018 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Kijk HIER voor ons fotoverslag