Musicalnieuws.nl

All Shook up: De ultime feelgood musical krijgt iedereen aan het swingen!

Na het grote succes van Shrek, Spring Awakening en Into the Woods brengt Stichting IPA producties in samenwerking met Iris performing Arts op 23,24 en 25 juni DE hitmusical All Shook Up, met muziek van de enige echte Elvis Presley, naar de Goudse Schouwburg.

Zet Elvis Presley en Shakespeare samen in het theater, dan krijg je de verrassende, amusante, hartverwarmende musical All Shook Up

In All Shook Up wordt je omver geblazen door de muziek van Elvis. Maar vergis je niet. Het verhaal gaat niet over zijn leven. Het verhaal is geïnspireerd op het theaterstuk Twelfth Night van Shakespeare. In All Shook Up beginnen we bij de stoere ex-bajesklant Chad en de bewoners van het plattelandsdorpje waar hij met motorpech terecht komt. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige dorpje met z'n strenge regels door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet.

Ook het leven van Natalie krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. Ze wordt als door een blikseminslag verliefd op de macho Chad. Gelukkig is ze monteur en is zij de aangewezen persoon om zijn motor te repareren. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen. Chad en Natalie zijn niet de enige twee in het dorpje met vlinders in de buik, maar is het allemaal wel wederzijds?

Laat je verrassen door deze humoristische, stoere, energieke dansmusical met live muziek, waarin de onderlinge relaties anders verlopen dan je zou verwachten. Niets gaat zoals je denkt dat het gaat... Loopt het goed af met Chad en de inwoners van het plattelandsdorpje? Worden dromen waar gemaakt? Trek je Blue Suede Shoes maar vast aan! Bij deze musical, waar alles om de liefde draait, kan je niet stilzitten. All Shook Up speelt op 23,24 en 25 Juni in de Goudse Schouwburg. Koop snel je kaarten want op = op https://goudseschouwburg.nl/. Dit kan je niet missen!

Producties Musical 2.0 - 2024/2025