Musicalnieuws.nl

Alex Klaasen is in No Ponies niet alleen grappig, maar ook kwetsbaar en ontroerend

Alex Klaasen is terug met een nieuwe eenmansrevue, No Ponies. Na het succes van zijn eerdere shows, Showponies 1, 2 en Snowponies, is Klaasen nu weer alleen op het podium. In No Ponies reflecteert hij op zijn leven, zijn carrière en de wereld om hem heen.

De show begint met Klaasen die alleen op het podium staat, met alleen een balletbar als rekwisiet. Hij zingt en danst een aantal klassieke balletnummers, zoals het bekende "Swan Lake". Dit is een mooi begin van de show, waarmee Klaasen zijn veelzijdigheid als performer laat zien.
Na de balletnummers begint Klaasen met een reeks persoonlijke verhalen. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn familie en zijn carrière. Hij is open en kwetsbaar, en hij laat de toeschouwers toe in zijn wereld.

Klaasen is ook een grappig man en hij weet de zaal regelmatig aan het lachen te maken. Hij vertelt grappen over actuele gebeurtenissen, over zijn eigen leven en over de absurditeit van de wereld.
De show is een mix van humor, emotie en reflectie. Klaasen weet de toeschouwers te raken met zijn persoonlijke verhalen, maar hij weet ze ook aan het lachen te maken met zijn grappen. Ook vocaal is Klaasen weer erg sterk en laat iedereen aan zijn lip hangen.

No Ponies is zeker een must-see voor iedereen die van Alex Klaasen houdt.

KIjk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025