Musicalnieuws.nl

Alex Hendrickx & Daniël Cornelissen zijn helemaal in hun element als Siegfried & Roy

Alex & Daniël staan met de show De grandioze dood van Siegfried & Roy op de parade en elke show is elke dag uitverkocht, dus mocht je deze heerlijke show willen zien: Wees SNEL!

De grandioze dood van Siegfried & Roy is een dynamische en energieke voorstelling waarin de twee comedians Daniel Cornelissen & Alex Hendrickx het podium delen en het publiek meenemen op een hilarische reis. Met een show vol lachen en ontroering en ook wat improvisatie zorgen ze voor een intieme en betoverende ervaring.

Siegfried & Roy, het legendarische Las Vegas duo, waren ooit een wereldwijde sensatie. Tot Roy in 2003 werd aangevallen door zijn favoriet tijger Mantecore. Hij breekt zijn rug en komt in een rolstoel te zitten. Wie was er verantwoordelijk voor het tragisch ongeval en waarom mocht hun liefdesrelatie nooit bekend worden? Ze vechten het uit tijdens dit allerlaatste optreden.

Daniel Cornelissen en Alex Hendrickx demonstreren een uitstekend gevoel voor humor en een scherp gevoel voor timing. Hun grappen zijn slim, onverwacht en zorgen voor regelmatige uitbarstingen van lachen in de zaal. Ze weten het publiek te betrekken bij hun grappen, waardoor er een levendige en unieke sfeer ontstaat.
De chemie tussen Daniel Cornelissen en Alex Hendrickx is onmiskenbaar. Ze vullen elkaar perfect aan en creëren een harmonieus samenspel op het podium. Hun samenspel is natuurlijk en ze spelen moeiteloos op elkaars grappen in, waardoor de voorstelling een vloeiende en boeiende ervaring wordt. Met de teksten van Bart van den Donker en de regie van Peter van Rooijen en Tim Kamps

De grandioze dood van Siegfried & Roy op de parade en elke show is elke dag uitverkocht, dus mocht je deze heerlijke show willen zien: Wees SNEL!

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025