Musicalnieuws.nl

Aladdin en prinses Jasmine betoveren het publiek

"Vandaag gaat het gebeuren...", klinkt het in de wervelende openingsscène van de musical Aladdin. 18 mei is de feestelijke premièredag waarop regisseur Jaak Lema en producent Uitgezonderd. deze musicalcreatie laten zien aan de wereld. De Stadsschouwburg van Antwerpen is dit weekend een sprookjesachtig, oosters paleis waar Aladdin en prinses Jasmine, rollen vertolkt door Giovanni Kemper en Ianthe Tavernier, hun publiek betoveren.

Zowel kinderen als volwassenen stonden te popelen om eindelijk te mogen binnen treden in de magische wereld van duizend-en-een nacht.  Aladdin en prinses Jasmine beleven dit magische avontuur nog tot en met 9 juni in Stadsschouwburg Anwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent. 

ALADDIN - PRAKTISCHE INFO
18 & 19 mei - Stadsschouwburg Antwerpen
1 & 2 juni - Ethias Theater Hasselt
8 & 9 juni - Capitole Gent 

INFO & TICKETS: uitgezonderd.be
 
EEN BETOVERENDE HOOFDCAST VOOR DE MUSICAL ALADDIN

Giovanni Kemper - Aladdin
Ianthe Tavernier - Prinses Jasmine
Kobe Van Herwegen - de Geest
Ann Van den Broeck - Hessa
Marc Lauwrys - Sultan
Goele De Raedt - Maryam

ALADDIN - DE NIEUWE FAMILIEMUSICAL VAN UITGEZONDERD.
Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? Na het grote succes van de musical “Pippi zet de boel op stelten” pakt Uitgezonderd. vanaf mei 2019 opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het wordt een spectaculaire, muzikale reis door het Midden Oosten doorspekt met humor, veel (buik-)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en … een verrassende Geest uit een wonderlamp.