Musicalnieuws.nl

Al meer dan 1000 tickets verkocht voor musical 'Big Fish'!

Sinds de start van onze ticketverkoop begin mei zijn al 1000 tickets de deur uit! Iedereen kijkt er naar uit om meegenomen te worden naar de prachtige en fantasievolle wereld van Edward Bloom! Een cast van 25 enthousiaste en getalenteerde acteurs, aangevuld met een 14-koppig live orkest, kan alvast niet wachten om het publiek begin september te ontroeren met het meeslepende verhaal van 'Big Fish'.

Edward leidt een buitengewoon leven, vol avonturen met reuzen, zeemeerminnen en heksen. Althans, dat is wat hij aan zijn zoon vertelt. Maar wanneer Will zelf een kind krijgt en zijn vaders gezondheid achteruit gaat, moet Will de waarheid zoeken tussen alle sprookjesverhalen door. Wie is Edward Bloom eigenlijk en wat probeert hij duidelijk te maken met al zijn verhalen?"

‘Big Fish’ is een hartverwarmende show over fantasie, werkelijkheid, dromen, opvoeden en elkaar blijven inspireren. De show is gebaseerd op het boek van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De muziek is van Andrew Lippa met teksten van John August. Tickets zijn te koop via www.ticketwinkel.be!

De voorstellingen zullen plaatsvinden van 3 t.e.m. 11 september 2022 in de Magdalenazaal te Brugge!

 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025