Musicalnieuws.nl

Aftrap eerste repetitiedag van de feel good musical "The Prom"

Op donderdag 4 augustus trapte De Graaf & Cornelissen Entertainment hun seizoen af met de aller eerste repetitiedag van de musical “The Prom”. Dit werd zoals gebruikelijk gevierd met een prachtig taart-moment van deze feel good musical, waarvan de gelijknamige Netflixfilm met Meryl Streep ook een enorm succes is.

Het verhaal
Tien jaar geleden werd in Mississippi een schoolfeest afgelast om te voorkomen dat een scholiere haar vriendin en liefde als date mee zou nemen. Dit vormde de basis voor het script van de succesvolle Broadway-musical. Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!                                             
                                                                                            
The Prom gaat op maandag 26 september in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en is vanaf half september in vele Nederlandse theaters, waaronder Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, te zien. Meer informatie op: www.theprom.nl.
 
Klik Hier voor ons Uitgebreide fotoverslag