Musicalnieuws.nl

Actie in Paw Patrols Avonturenbaai!

De dag van de Grote Race is aangebroken in Avonturenbaai. Tijdens deze energieke voorstelling van Paw Patrol met prachtige decors en levensgrote pups word je meegezogen in de strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger.

Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway spoorloos te zijn verdwenen. Geen klus te groot, geen pup te klein en dus roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Nadat ze burgemeester Goodway hebben gevonden, blijkt ze geblesseerd en wordt wederom om de hulp van de pups gevraagd. Zij gaan de burgemeester vervangen tijdens de Grote Race, met hulp van het publiek. Hierdoor voelen de kleine bezoekers in het publiek zich zeer betrokken bij de Race en gaan ze samen met de Paw Patrol voor de winst. De dynamiek en interactie maakt dat zelfs de jongste kinderen van begin tot aan het eind geboeid kijken en deelnemen aan de show.
 
Opvallend zijn de prachtige decors en het kwalitatief hoge muzikale karakter van de show. Vooral burgemeester Goodway lijkt zo uit de tv-serie van Nickelodeon te zijn gestapt. De cheerleaders roepen de kleine theaterbezoekers op tot het aanmoedigen van de pups met de pompons die iedereen bij aanvang van de show heeft ontvangen. Het publiek staat de springen en juicht vol overgave als de pups de finish bereiken.
 
Een uitnodigende zeer professionele show, boeiend voor jong en oud, waarbij na afloop nog ruimte is voor een foto net één van de pups. Paw Patrol is niets te dol!

Door fam. Van der Kooy

Producties Musical 2.0 - 2024/2025