Musicalnieuws.nl

‘A once in a lifetime event.’ ‘The biggest comedyshow on the planet.’ Alex Agnew – Wake Me Up When It’s Over

Dit is wat je krijgt wanneer je Alex Agnew twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd! Zaterdag 18 juni 2022 - Festivalpark Werchter

2021 had een feestjaar moeten zijn voor Alex Agnew. In 2011 vierde hij tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed.

In 2021 zou hij dus 20 jaar op het podium vieren, maar in 2020 kwam een klein pandemietje voorbij en de gevolgen voor de cultuur- en evenementensector zijn helaas bij iedereen bekend.
Over naar 2022: Alex Agnew wordt 50 jaar!
Om de pijn van de voor eeuwig vervlogen jeugd wat te verzachten, 20 jaar op het podium alsnog te vieren en zijn gigantische ego nog 1 keer te strelen, maakt Alex Agnew gebruik van deze werkelijk eenmalige gelegenheid om dit alles met jullie te vieren. 
This has never happened before, this will never happen again!
 
Alex Agnew - Wake me up when it’s over 
20 years on stage, 50 years on the planet
Once in a lifetime live event
The biggest live comedy event in the Universe!
Zaterdag 18 juni 2022
Festivalpark Werchter 
De grootse Rock comedian op het grootste Rock festivalpark.
 
Herman Schueremans van Live Nation, organisator van onder andere Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique: “Alex Agnew is een top performer, een fenomeen, een man die durft. We hebben in het Festivalpark al concerten van de grootste artiesten der aarde georganiseerd. Dit is toch weer van een heel andere aard: de grootste comedyshow ooit van the king of comedy!  Wij zijn trots hiervan deel uit te kunnen maken, om Alex Agnew te mogen ontvangen. 
We gaan samen geschiedenis schrijven.”
  
De ticketverkoop voor deze unieke show start op zaterdag 12 maart 2022 om 10u via www.alexagnew.be en www.livenation.be.  
Een ticket voor Alex Agnew - Wake Me Up When It’s Over kost 70 euro (incl servicekosten). Per verkocht ticket wordt er 1 euro overgemaakt aan het Yamina Krossa Fonds voor borstkankeronderzoek. Lees meer op www.vub.be/onderzoek/fonds-yamina-krossa - vub-yamina-krossa-fonds

Koop je tickets enkel via deze officiële kanalen. Bestel nooit blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of illegaal doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang zullen geven.
 
Alex Agnew - Wake Me Up When It’s Over
Zaterdag 18 juni 2022 vanaf 13u
Festivalpark Werchter


Producties Musical 2.0 - 2024/2025