Musicalnieuws.nl

1 miljoen bezoekers voor de succesmusicals Daens & 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater

Vorige week verwelkomde het Studio 100 Pop Up Theater in Puurs de miljoenste bezoeker voor de succesmusicals Daens en 40-45. Dat cijfer mag een absolute mijlpaal in de Vlaamse musicalgeschiedenis genoemd worden, want nooit eerder trokken twee voorstellingen massaal zoveel bezoekers. Na twee gedwongen pauzes werden gisteren de voorstellingen van Daens hervat. Op 1 juni worden ook de voorstellingen van 40-45 hernomen. Deze laatste productie stopt definitief op 3 juli

In de bloemetjes
Voor Evi Goossens uit Meise was het na afloop van de voorstelling even schrikken toen ze na het slotapplaus samen met haar nicht Elija Wauters uit Leest in de bloemetjes werd gezet. "Ik was compleet verrast toen bleek dat ik weldegelijk de miljoenste bezoeker was. Ik dacht echt: hoe groot is die kans?". zegt Evi. "Nadat ik eerder de spektakel-musical 40-45 had gezien, wilde ik ook absoluut naar Daens komen kijken. En we werden helemaal overdonderd door deze voorstelling. Kippenvel van het begin tot het einde. De bewegende tribunes zorgen opnieuw voor een onvergetelijke beleving waardoor je echt in het middelpunt van de voorstelling zit. Dat kan je met geen enkele andere productie vergelijken.”
Gert Verhulst: “1 miljoen bezoekers voor de musicals 40-45 en Daens dat mag je absoluut waanzinnig noemen. Ik ben dan ook enorm trots en dankbaar dat het publiek zo massaal de weg vindt naar onze grote, spectaculaire producties in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. 
Daens Op 21 februari 2020 ging de nieuwe, spectaculaire versie van de succesmusical Daens in première. Na amper 1 week moesten de voorstellingen echter al gestaakt worden. Na twee verplichte pauzes worden de voorstellingen nu weer hervat. Onder aanvoering van titelrol-speler Peter Van de Velde, die een krachtige en tegelijk ook breekbare Adolf Daens neerzet, krijgt het publiek een aangrijpende voorstelling te zien met een overtuigende cast die er ongelooflijk van geniet om weer voor publiek te mogen spelen. De muziek van Dirk Brossé werd ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.
Studio 100 Pop-Up Theater Puurs tickets & info via www.daens.be

Producties Musical 2.0 - 2024/2025