Musicalnieuws.nl

Niels Houtepen presenteert De Grote Beïnvloedingsshow

Illusionist Niels Houtepen komt met een eigen online-interviewprogramma, de Grote Beïnvloedingshow. In deze show gaat Niels in gesprek met markante Nederlanders over beïnvloeden én beïnvloed worden. In de eerste zeven afleveringen onderlegt hij zijn gasten, waaronder Marc de Hond, Catherine Keyl, Talitha Muusse, René Mioch, Yves Gyrath, Jan van Halst en Bastiaan van Schaik, daarnaast aan een mindblowing mindexperiment. De eerste zeven afleveringen van de Grote Beïnvloedingshow zijn vanaf vandaag te zien op het Youtube-kanaal van de Grote Beïnvloedingshow. Zes weken later zullen de volgende zes afleveringen te zien zijn

Met De Grote Beïnvloedingshow wil Houtepen het thema beïnvloeding verder onder de aandacht brengen. ‘Of het nu gaat om de keuzes die we maken, onze communicatie of onze voorkeuren die we uitspreken, alles draait om beïnvloeding’, stelt Houtepen. De illusionist wordt in elke aflevering om die reden bijgestaan door side-kick en beïnvloeding psycholoog Hein Heijen. 
 
Bijzondere gesprekken 
In de serie zijn onder andere theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond, media-ondernemer Yves Gyrath, columnist Catherine Keyl, oud-voetballer Jan van Halst, filmkenner René Mioch, generatie-expert Talitha Muusse en stylist Bastiaan van Schaik te gast. In een bijzonder en openhartig gesprek vertellen zij hoe zij zijn beïnvloed in hun persoonlijke leven en carrière én hoe zij andere binnen hun vakgebied beïnvloeden. 
 
Mindexperimenten 
Naast deze bijzondere gesprekken onderzoekt Houtepen ook hoe gevoelig de gasten zelf zijn voor beïnvloeding aan de hand van een mindexperiment. In sommige gevallen verloopt dit niet zonder gevaar voor de illusionist. 
 
Verwondering tijdens corona 
Houtepen onderbrak eerder dit jaar zijn theatertour Choice vanwege het coronavirus, maar hoopt met deze bijzondere tv-serie alsnog een stukje verwondering bij de mensen thuis te kunnen brengen. 
 
De eerste zeven afleveringen zijn vanaf vandaag te zien op www.nielshoutepen.nl/degrotebeinvloedingshow