Musicalnieuws.nl

Katja Schuurman en Thijs Römer in toneelbewerking van Theo van Goghs Blind date

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn deze zomer te zien in de theatervoorstelling Blind date, een bitterzoete pas de deux voor op de zwoele zomeravond. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Theo van Gogh. Blind date gaat op zondag 19 augustus 2018 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is aldaar exclusief te zien tot en met 6 september. De kaartverkoop is vandaag gestart

Het echtpaar Hanna en Pom kan na het verlies van hun driejarig zoontje onmogelijk bij elkaar blijven. Maar loslaten lukt evenmin. Door middel van contactadvertenties, waarbij ze zich steeds als een ander persoon voordoen, proberen zij hun gevoelens te tonen en hun gebroken hart te helen. Dat levert een teder, hilarisch en wrang rollenspel op waarin twee mensen -dansend tot de laatste snik- hun noodloot proberen te omarmen.
 
Thijs Römer schreef de nieuwe toneelbewerking gebaseerd op het script van Van Gogh en de dialogen van Kim van Kooten. Ruut Weissman regisseert. De rol van de ober/danser Marcel wordt gespeeld door Francis Sinceretti, voormalig solist van het Nationale Ballet.
 
Blind Date is een initiatief van Thijs Römer, Katja Schuurman, The Fame Game en het DeLaMar Theater.

Blind date
12 aug t/m 6 sep
DeLaMar Theater
www.delamar.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025