Musicalnieuws.nl

Kabouter Plop en Piet Piraat voorleesverhalen

Sinds deze maand kunnen alle Ploppertjes en kleine Piraatjes genieten van Kabouter Plop en Piet Piraat voorleesverhalen, op de bekende streamingsdiensten.

Kabouter Plop is op woensdag 7 december feestelijk gestart met vier verhalen. Hij vertelt daarin zelf over zijn belevenissen in het kabouterdorp samen met zijn vrienden. De verhaaltjes gaan over een kabouteriglo, ijspret, roeiwedstrijden en pannenkoeken bakken. Elke eerste woensdag van de maand volgen er weer vier nieuwe verhaaltjes. Fans kunnen dus 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni alvast in hun agenda zetten. In totaal komen er 28 Kabouter Plop voorleesverhalen online. Beluister ze allemaal via de Studio 100 Voorleesverhalen playlist.

Ook Piet Piraat volgt aanstaande vrijdag met twee leuke verhalen, net op tijd voor de kerstvakantie. Elke vrijdag kunnen de fans genieten van 2 nieuwe verhaaltjes. Ze zetten dus best ook vrijdag 30 december, 6 januari, 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari al in hun agenda. Tijdens de kerstvakantie komen er dus al 6 verhaaltjes online. Piet Piraat vertelt over de wilde avonturen met zijn vrienden op de Scheve Schuit. Deze gaan onder andere over de kerstboom, een kookwedstrijd, vrijdag de 13de en hoog bezoek. In totaal komen er 14 Piet Piraat voorleesverhalen online.

Praktische info 

“Piet Piraat Show - De Schat van de propere Zeeën” is vanaf zaterdag 1 april 2023 te zien in een theater bij jou in de buurt. 

Locaties: CC De Binder in Puurs, Den Egger in Scherpenheuvel, CC De Plomblom in Ninove, CC Het Bolwerk in Vilvoorde, Schouwburg Rex in Mol, Het Leietheater in Deinze, CC Asse, De Warande in Turnhout, CC Blankenberge. Tickets & info via studio100.com


Producties Musical 2.0 - 2024/2025