Musicalnieuws.nl

Jim Bakkum gastartiest bij Martijn Fischer zingt Hits van Hazes

Martijn Fischer sluit zijn theatertour Martijn Fischer zingt Hits van Hazes af met drie voorstellingen in het DeLaMar Theater, waar hij jaren de rol van Hazes heeft vertolkt in de musical Hij Gelooft in Mij. Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij Jim Bakkum gevraagd om op 8 februari samen een aantal hits van Hazes te vertolken. Fischer: ‘Jim en ik kennen elkaar natuurlijk van Onze Jongens (film) en hij is een fantastische zanger. Ik kijk er naar uit om samen met hem op het podium te staan!’ Op 6 februari zal Loes Luca acte de préséance geven in het DeLaMar Theater.

Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes
In het concert Martijn Fischer zingt hits van Hazes brengt Martijn Fischer samen met zijn band een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarbij alle grote hits voorbijkomen. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij Gelooft in Mij en in de film Bloed, zweet en tranen. 'Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar.', vertelt Fischer. 'Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.' Deze week werd aangekondigd dat Martijn in 2021 weer te zien zal zijn als Hazes in de herneming van de musical Hij Gelooft in Mij.
 
Martijn Fischer zingt Hits van Hazes is nog t/m 8 februari te zien in de Nederlandse theaters
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025