Musicalnieuws.nl

Hello Again een musical in tien affaires

Dwars door de twintigste eeuw leren we tien karakters kennen. Of ze nou dansen in een broeierige New Yorkse club in de jaren ’70 of de laatste minuten op de Titanic beleven in 1912: alle karakters zijn op zoek naar een connectie.

De musical Hello again is gebaseerd op het wereldberoemde en destijds zeer controversiële toneelstuk Reigen en staat bekend om de bijzondere opbouw. In tien op het eerste oog losstaande dialogen zie je steeds twee personages wankelen op de dunne scheidslijn tussen liefde, lust en macht. Vervolgens stapt een van hen over naar een volgende scène in een compleet ander decennium. De tijden veranderen, dat is duidelijk. Maar doen wij dat ook?

Cast
Brigitte Heitzer, Cystine Carreon, Doris Baaten, Desi van Doeveren, Lisse Knaapen, Marijn Brouwers, Hugo Haenen, Jip Bartels, Stef van Gelder en Jeroen Sigterman

Creatives
Naar een toneelstuk van Arthur Schnitzler
Muziek en tekst: Michael John LaChiusa
Regie: Benno Hoogveld
Muzikale leiding: Rosite van der Woude
Vertaling: Florus van Rooijen
Staging/choreografie: Hannah van Meurs i.s.m. Qshans Thode
Scenografie: Paul Boereboom
Kostuums: Glenn Hewitt
Licht: Bart van den Heuvel
Geluid: Tobias Stolk
Regie-assistent: Annebeth Moolenburgh

Orkest
Rosite van der Woude (piano, keyboard en muzikale leiding), Luna Hallenga (viool), Mariëtte Laport (cello), Michel Lamers (reeds), Martijn Boom (percussie), Jeroen Rekké (contrabas) en Jasper Arts (hoorn)


Producties Musical 2.0 - 2024/2025