Musicalnieuws.nl

Energieke Peppa Pig neemt de kinderen mee op schoolreisje

Peppa Pig’s schoolreisje naar het strand is een bonte reis met muziek en indrukwekkende kinderstemmen. De cast zet op een indrukwekkende manier de leuke kinderstemmen van Peppa en haar vriendjes neer.

Juffrouw Konijn mag een dagje invallen voor Madame Gazelle en neemt de schoolkinderen mee op een verrassingsreisje.  Tijdens deze reis komen ze voor kleine probleempjes welke voor kinderen in het publiek al groot en spannend genoeg kunnen zijn. De interactie tijdens al deze schermutselingen is van een behoorlijk hoog niveau, waardoor de kinderen continue geboeid worden door opdrachtjes, vragen of muziek en dansjes!

Het decor zoals het schooltje worden door de kinderen direct herkend, waardoor hun aandacht vanaf het eerste moment getrokken wordt naar het podium. De poppen zijn prachtig en het gebruik ervan door de cast is indrukwekkend, alles is naadloos en herkenbaar van de serie op televisie. Zelfs het op de rug liggen en rollen van het lachen wordt op een herkenbare manier toegepast.

Wanneer richting het einde van de voorstelling de spanningsboog van het jonge publiek niet meer zo strak staat, wordt het onder de varkentjes geliefde modderplasspringen ingezet en de hele zaal doet mee. De energie kan er lekker uit en op een leuke manier komt de enerverende schoolreis tot een einde.

Al met al een energieke en bonte voorstelling waarin op een superleuke manier contact met de jonge zaal goed tot uiting komt!

Door Bjorn van Dam
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025