Musicalnieuws.nl

Eerste editie Telekids Familie Feest groot succes

Afgelopen pinksterweekend presenteerden Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids het eerste Telekids Familie Feest. Ruim 25.000 bezoekers, zowel klein als groot, genoten van het groots opgezette familieconcert met onder anderen Fien & Teun, de Sprookjesprinsessen, Ernst en Bobbie, Jul & Julia en Raak!. Naast het concert konden de gasten zich vóór en ná de show vermaken op het Telekidsplein met verschillende activiteiten en meet & greets. Ook het Boerderijplein stond volop in het teken van familiepret, met onder meer een ponyritje, de kinderboerderij en een bezoekje aan de televisieset van Fien & Teun. Het evenement werd op een spectaculaire wijze afgesloten met een Telekidsparade

De eerste editie van het Telekids Familie Feest, met in totaal acht concerten, kan bestempeld worden als een groot succes. Dit weekend stond Evenementenhal Gorinchem drie dagen lang in het teken van feestplezier, waar jong en oud samen kon genieten van diverse activiteiten, meet & greets, een Telekidsparade én magisch, interactief concert.

“In samenwerking met Van Hoorne Entertainment zijn we in staat geweest een evenement te organiseren waar meer dan 25.000 bezoekers op af zijn gekomen en dat tegelijkertijd toch kleinschalig en intiem aanvoelde. Hierdoor was het mogelijk om de RTL Telekids-helden niet alleen te zien, maar ook te ontmoeten en dat zorgt voor de kinderen voor een onvergetelijke ervaring”, aldus Olaf Swinarski van RTL Telekids. Michael van Hoorne, organisator van het Telekids Familie Feest, vult aan: “Het is prachtig dat we samen met een partner als RTL Telekids zo’n mooi evenement kunnen organiseren waarin onze eigen karakters en bijna alle karakters van RTL Telekids samenkomen. Ik heb duizenden kinderen zien genieten en onze acteurs zien stralen. Dit is zoals een familie-evenement hoort te zijn, ik ben heel trots.”

Telekids Familie Feest Concert
Al voor het concert gaf Thomas de Stoomlocomotief™ een minishow en in de zaal bracht de Telekids Musicalschool het publiek in de feestelijke stemming. De show opende met Wardo Wonder die uitnodigingen wilde versturen aan diverse Telekids-sterren om bij het Telekids Familie Feest aanwezig te zijn. Helaas ging het mis en kreeg het presentatieduo Hans & Grietje samen met het publiek de taak om te ontdekken welke tv-helden uitgenodigd waren. Met behulp van een spreuk en de toverkoffer kwamen één voor één de kinderidolen tevoorschijn: Fien & Teun, Pipo de Clown met Mammaloe, Ernst en Bobbie, de Sprookjesprinsessen: Assepoester (Sita Vermeulen), Sneeuwwitje (Maud Mulder) en Rapunzel, Jul & Julia met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en de boeven en Raak!. Alle tv-helden zongen een (of twee) van hun bekendste nummers. Met Wardo Wonder en Hans & Grietje op het toneel brandden uiteindelijk alle acht kaarsjes op de grote taart en was het feest compleet.

Houd de website www.VanHoorne.com/TelekidsFamilieFeest in de gaten voor meer informatie. 

Kijk HIER voor ons fotoverslag