Musicalnieuws.nl

De enthousiaste cast van Mamma Mia heeft er erg veel zin in

Momenteel wordt hard gewerkt aan een gloednieuwe versie van de hitmusical MAMMA MIA!. Met een nieuwe regie, choreografie en vertaling wordt er totaal opnieuw vorm gegeven aan deze geliefde voorstelling. Vandaag was de pers uitgenodigd om bij te praten met cast en creatives over de voorgang van dit intensieve proces en MusicalNieuws was erbij.

Met een nieuwe vertaling door Jeremy Baker en met de regie van Martin Michel krijgt deze versie een flinke opfrisbeurt. Maar ook de cast is heerlijk jong, fris en enthousiast! Dit lijkt een versie van de show worden, die iedereen gezien moet hebben. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Verhaal
Duik in de vrolijke en bruisende wereld van de romantische musical MAMMA MIA!. De verloofde Sophie wil weten wie haar vader is, maar haar moeder Donna laat hier niks over los. Om te zorgen dat haar vader haar kan weggeven op haar bruiloft, besluit Sophie drie potentiële vaders uit te nodigen. De onverwachte confrontatie van Donna met haar turbulente verleden leidt tot veel komische en romantische situaties. Vindt Sophie haar echte vader op tijd voor de bruiloft?

De romantische, swingende musical staat bol van de hits van ABBA. O.a. The Winner Takes It All, Dancing Queen en Money Money Money komen voorbij in een nieuwe Nederlandse vertaling. MAMMA MIA! is één groot feest en doet je verlangen naar zwoele avonden vol swingende muziek!

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Cast
Brigitte Heitzer - Donna
René van Kooten - Sam
Soraya  Gerrits – Sophie
Samir Hassan - Sky
Carolina Dijkhuizen - Tania
Wieneke Remmers - Rosie | alternate Donna
Dennis  Willekens - Harry
Barry Beijer - Phill
Eliane Kwee - Elvi
Belle van der Pijl - Lisa
Marvin Sikkema - Pepper
Thom Koolen - Eddie

Creatives
Hans Cornelissen - Producent
Ruud de Graaf - Producent
Martin Michel - Regie
Chiara Ree - Choreografie
Billy Maluw – Muzikaal leider
Jeremy Baker - Vertaling
Arno Bremers - Kostuums