Musicalnieuws.nl

Bij Robert is een zintuig prikkelende voorstelling

Op zondag 24 oktober was na anderhalf jaar weer de eerste voorstelling van Bij Robert. Deze was in de Rijswijkse Schouwburg en MusicalNieuws was hierbij aanwezig.

Robèrt van Beckhoven is de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. Dit zijn de hoogste waarderingen in de bakkerijbranche en daar is hij met recht erg trots op.

Elke kijker van “Heel Holland Bakt” weet dat Robert niet alleen verstand heeft van brood en gebak, maar ook heerlijk kan vertellen.
In zijn theatervoorstelling vertelt hij enthousiast het ene persoonlijke verhaal na het andere. Zo vertelt hij onder andere hoe hij bij “Heel Holland Bakt” is terecht gekomen, maar ook over zijn jeugd en zijn band met collega bakkers.

Daarnaast laat hij het aanwezige publiek niet alleen alles zien, maar ook mag iedereen alles ruiken en proeven. Ondertussen beantwoordt hij ook alle vragen die op hem worden afgevuurd. Dit is het mooie van deze interactieve voorstelling, want dit maakt elke voorstelling uniek! Omdat hij uiteraard niet van tevoren weet welke lastige vragen hij gaat krijgen.
Mede door deze vragen krijgt men ook nog eens vele bak-tips! Zo steek je er ook nog eens wat van op!

Na de voorstelling neemt hij ook nog uitgebreid de tijd om met iedereen op de foto te gaan, zodat iedereen met een extra goed gevoel naar huis gaat.

Bij Robèrt is een verrassende beleving, waarbij je van te voren beter geen al te stevige maaltijd moet nuttigen...
Deze unieke ervaring mag u niet missen, kijk daarom HIER voor een theater bij u in de buurt.
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025