Zet vier powervrouwen bij elkaar en je hebt een succes te pakken. Vier totaal verschillende vakvrouwen die bij elkaar klinken als een klok. Met een enorme dosis zelfspot, grappige sketches en diverse liedjes weten de vier dames het publiek in te pakken. Zo komen er in een rap tempo vele meningen en lachwekkende liedjes over de dagelijkse gang van leven aanbod maar ook weten ze het publiek te ontroeren met hun mooie chansons. De vier diva's doen voor elkaar niet onder en zo hebben ze allemaal hun eigen specialiteiten.

Mylou Frencken laat het publiek zien wat piano spelen is en doet dit dan ook maar al te graag. Daarnaast kan ze ook prachtig zingen en gelukkig mag zij ook dit een aantal keer laten horen. Met haar versie van ''Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder'' weet ze iedereen aan het lachen te krijgen.

Celine Purcell zingt meerdere malen fantastische liedjes met een volume waar je u tegen zegt. Zo zingt ze met het grootste gemak heel erg hoog, maar ook begint ze geheel a capella een cup song op het deksel van de piano, waarna de andere dames haar volgen en je als kijkend publiek wegdroomt in de samenklank van de vier ladies.

Anouk van Nes heeft de lachers op haar hand. Ze is mooi, krachtig en overtuigend als cabaretiëre maar ook zeker als zangeres. Ze is duidelijk bezig en aanwezig met haar lichaam en flirt er maar wat graag op los met de zaal. Voor de mannen in de zaal totaal niet vervelend. Daarnaast laat ze ook tijdens een lied bovenop de piano zien hoe lenig ze wel niet is, niet veel vrouwen doen haar dit na.

Gerrie van der Klei straalt van begin tot einde op het podium en geniet zichtbaar. Ze gaat het toneel over met grappen en sketches als een jonge hond. Zo komt haar jazzy stem tussen de andere dames erg goed tot zijn recht. Als ze gaat zingen over haar pas gekochte jurk kun je niet anders dan vreselijk hard lachen.

De voorstelling is gemaakt onder het toeziende oog van Purpercoryfee Frans Mulder in samenwerking met Frans Schraven en Mylou Frencken, en ook deze keer is het weer gelukt een pareltje te creëren. Purper Ladies is een show met perfect samenspel en staat gegarandeerd voor een leuke avond uit, mocht u twijfelen? Gaan!!

Door Sonny Monster