Over Mainstage:
Je weet wat ze zeggen: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen! En dat doen wej. We hangen ze op in alle kleuren en maten, voor wie er ook komt en het podium krijgt. We passen ons aan. We pakken uit. We pakken je in en pakken het moment. Van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We pakken de kans om jou de mooiste tijd te laten beleven. En dat verdient een podium.Mainstage is dé entertainmenthal van het Zuiden waar we alle faciliteiten hebben om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een podium te geven. De nieuwe hal die zich aanpast aan haar verrassende programmering, geeft jong en oud het gevoel even helemaal in een andere wereld te zijn. Met onze no-nonsense mentaliteit en ons Brabantse hart, laten we die van jou sneller kloppen. En dat doen we graag.

The Story of George Michael:
Charly Luske en zijn steengoede live-band brengen de grootste hits en het verhaal van George Michael in The Story of George Michael. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! wordt Mainstage op zijn kop gezet.
George was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.