Musicalnieuws.nl

VAMOS blog door Carolina Dijkhuizen net terug uit Spanje

Daar gingen we. Met mijn gloednieuwe collega’s Lenette van Dongen en Cystine Carreon. Naar Spanje. Ter voorbereiding op de rollen die we gaan spelen in de musicalcomedy VAMOS! (première 1 oktober). Co-producent Rick Engelkes zette ons op het vliegveld voor onze snuffelstage. Het was hilarisch. Echt.

Een hectische dag. Het begon eigenlijk al in het vliegtuig. De mevrouw achter ons herkende ons van de commercial: “He gaan jullie nu met een vliegtuig naar Spanje, op tv gaan jullie met een busje!” Hoe leuk is dat? We gingen inderdaad gelukkig met het vliegtuig, naar een prachtig oord aan de kust. Er volgde een dag van foto’s en filmpjes maken, en daarnaast hebben we Spaans kennis en horecakennis opgedaan. Bedden opmaken, casa’s schoonhouden, handdoeken vouwen (dat kan Lenette dus echt goed, net zoals de planten verzorgen). Ik ben dan weer niet te houden achter de receptie. Helemaal mijn ding! Haha, en Cystine doet het leuk aan het zwembad, met een gin tonic. Ja, die moet je er ook bij hebben. We hebben gezwoegd in de hitte maar het was goed en leuk! Zeer bijzonder was ook de ontmoeting die we ’s avonds hadden met twee echtparen die al een bed&breakfast zijn begonnen in Spanje.

Bekijk alle prachtige beelden maar. En ik hoop dat wij jullie vanaf eind september in het theater tegenkomen. Want dan kunnen jullie zien hoe we het doen in onze eigen bed en breakfast. Ik zet de sangria vast klaar en het cerveza koud. De tapas staan in de foyer. Tot dan.

Veel liefs van Carolina Dijkhuizen

www.vamosdemusical.nl
VAMOS! te zien vanaf 16 september
Première 1 oktober 2017 DeLaMar Theater Amsterdam.
Tour tot en met eind maart 2018
Producenten: Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment. Met: Lenette van Dongen, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen en anderen.
Script: Allard Blom
Songs: Jeroen Sleyfer.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025