Musicalnieuws.nl

Theaterzanggroep Prestige presenteert ‘En La Luz’

Met een compleet vernieuwde groep treedt Theaterzanggroep Prestige weer in het licht, of liever gezegd, En La Luz.

Onder leiding van muzikaal leider Alejandro Orozco en met regie van Merel Zeeman heeft Theaterzanggroep Prestige gewerkt aan een show die de denkbeeldige stip aan de horizon zet. In ‘En La Luz’ nemen we je mee in de reis daar naartoe. Ondanks het verdriet, de angst en de onzekerheid streven we naar geluk. Soms wanhopig, soms met de nodige humor maar vooral door te genieten van wat er in het moment gebeurt.
In ’En La Luz’ komen herkenbare thema’s voorbij: de eenzaamheid in de schone schijn van de digitale wereld, onzekerheid over de hoge verwachtingen van onze omgeving, de zoektocht naar liefde en vriendschap en daarmee steun te vinden om jezelf staande te houden. Uiteindelijk blijkt het helemaal niet zo moeilijk om de toekomst hoopvol tegemoet te treden. Want voor eenieder die daar om durft te vragen is er een uitgestoken hand om te helpen.

Dit hoopvolle verhaal wordt verteld door prachtige musical- en popliedjes in arrangementen speciaal voor Prestige gemaakt door Alejandro Orozco. Met een 5-koppig combo en 23 zangers en zangeressen ontstaat er een nieuwe, frisse, inspirerende groep die weet te ontroeren en muziek vertelt vanuit het hart. Dus, geniet van Prestige en laat je meevoeren in het licht: ‘En La Luz’.

‘En La Luz’ is te zien op 18, 19 en 20 november in het theater van CKC Zoetermeer.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025