Musicalnieuws.nl

Ook Stefan de Kogel in MAMMA MIA!

Vandaag kondigen producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf aan dat musicalacteur Stefan de Kogel vanaf eind december gemiddeld een keer per week René van Kooten zal vervangen als Sam in Mamma Mia! Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘’Ingegeven door het enorme succes van onze versie van Mamma Mia! zijn er door mijn compagnon Ruud de Graaf dermate veel voorstellingen bijgeboekt, dat het verstandig is wat extra krachten voor sommige grote rollen aan te trekken. Stefan de Kogel speelde voor ons eerder sterke hoofdrollen in de De Jantjes en in Volendam, de musical. Ook stond hij in Het meisje met het rode haar, De Zangeres zonder naam en Heerlijk duurt het langst. De afgelopen jaren was Stefan vooral actief als leadzanger van de band Nederpop All Stars. Het is heel leuk dat hij nu weer bij ons terug is als alternate van René van Kooten”

Over Mamma Mia!: De romantische musical met de hits van ABBA, vertolkt door een fantastische cast! In Mamma Mia! zien we hoe Sophie op het punt staat om te trouwen op een zonnig Grieks eiland. Ze zou graag door haar vader worden weggegeven, maar wie is dat eigenlijk? Door de zoektocht van Sophie wordt haar vrijgevochten moeder Donna plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie van haar voormalige liefdes… Mamma Mia! is een feest van een voorstelling met legendarische muziek, een flinke dosis nostalgie en heerlijke humor!

De hoofdrollen in Mamma Mia! zijn onder andere weggelegd voor Brigitte Heitzer (Donna), Soraya Gerrits (Sophie), René van Kooten (Sam), Carolina Dijkhuizen (Tania), Samir Hassan (Sky), Wieneke Remmers (Rosie), Barry Beijer (Phil) en Dennis Willekens (Harrie). De vernieuwde versie van Mamma Mia! is tot april 2024 in meer dan twintig theaters in heel Nederland te zien.

De Graaf & Cornelissen Entertainment viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. De vrije theaterproducent heeft de afgelopen jaren talloze grote en bekende maar ook nieuwe en intiemere musicals, toneelproducties en theaterconcerten naar de theaters gebracht zoals Liesbeth List-de musical, Adele Conny Jasperina - de Grote Drie, De Jantjes, Liesbeth, Fatal Attraction, Vive La France, Op Hoop van Zegen, The Prom, Evita en Titanic de Musical. De voorstellingen van De Graaf & Cornelissen Entertainment zijn in heel Nederland, en met regelmaat ook in Vlaanderen, te zien. Dit theaterseizoen brengt De Graaf & Cornelissen Entertainment ook de musical Les Misérables. Voor seizoen 2024/2025 staat onder andere de musicalrevue JOSEPHINE B op het programma, over het leven Josephine Baker met in de titelrol Channah Hewitt.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025