Musicalnieuws.nl

MELL & Vintage Future released single Higher Love

Aanstaande vrijdag 1 september verschijnt Higher Love, de nieuwe single van MELL & Vintage Future. Deze single is een goed voorbeeld van de aanstekelijke soul/funk waarmee het trio de afgelopen jaren menig club, festival en theater heeft plat gespeeld. Higher Love is geschreven door MELL, Ton Dijkman en Nico Brandsen en is de laatste single met Nico, die de band heeft moeten verlaten om gezondheidsredenen.

Nico zal op 1 september voor de allerlaatste keer meespelen tijdens een optreden in de show van Rob Stenders op Radio Veronica. Op diezelfde datum is hij ook nog te zien in een live TV Special rond MELL & Vintage Future op Omroep Max (NPO1), die eerder dit jaar werd opgenomen.

Het wordt een druk half jaar voor MELL, die vanaf aanstaande zaterdag 2 september zeven weken lang te zien zal zijn in het populaire tv programma De Beste Zangers op NPO1. Daarnaast toert zij vanaf september 2023 t/m februari 2024 langs maar liefst 50 plaatsen door Nederland met de reeds geplande club- en theatertour Roots & Romance 3. Toetsenist tijdens deze tour is Martin Scheppink, die eerder bandleider was bij Douwe Bob en momenteel ook met Tangerine speelt.

Kijk voor alle speeldata snel op www.mellvintagefuture.nl/tours.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025