Musicalnieuws.nl

LaGarçon* brengt Single & eerste Videoclip

De Amsterdamse band laGarçon* heeft op Woensdag 26 april haar eerste officiële videoclip ‘kEwlFeEçiE’ uit gebracht. Een bijzondere samenwerking met jong regisseur talent Robin Boissevain.

In de lente van 2015 richtte Bart Rijnink de groep op onder de naam LaGarçon*, een energieke band met prikkelende teksten. Nadat de band twee zomers lang op verschillende festivals in Nederland heeft mogen spelen werd het tijd voor een officiële single release met videoclip. "We hebben flink uitgepakt tijdens de opnames, de clip gaat over de zoektocht naar een meisje terwijl de nacht overneemt. Na de nodige besprekingen met de regisseur Robin Boissevain zijn we aan de slag gegaan. Het was een Kewl feest om met Robin en zijn team te werken, gelukkig lijkt hij op zijn moeder!" aldus frontman Bart Rijnink.

De jonge regisseur Robin Boissevain studeerde afgelopen jaar aan de European Film College in Denemarken. Robin is bekend van zijn films "Parnassus" (die een Award ontving) en "Woody Gold". De outfits in de videoclip zijn van de Nederlandse ontwerper Esther Haamke, te herkennen aan een explosie van kleur en prints, met een knipoog naar ultra kitsch.

LaGarçon* is erg te spreken over het eind resultaat en kijkt uit naar de zomer. De band is te zien op verschillende Zomer Festivals, ze spelen o.a. op de Parade en de Zoomer Avonden van Artis. Voor degene die niet kunnen wachten; met bevrijdingsdag in het Vondelpark Openluchttheater.

De single is verkrijgbaar zijn via i-Tunes, Spotify en Youtube. 

Meer informatie op www.lagarcon.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025