Musicalnieuws.nl

Zintuig prikkelende experience in nieuwe theatershow Taste

Gisteren kreeg de aanwezige pers alle ins & outs te zien van de 360 graden theaterbeleving TASTE en MusicalNieuws was erbij.

Taste gaat in oktober van start in Amsterdome in Amsterdam. Het wordt geen regulier avondje theater; bij Taste wordt letterlijk ieder zintuig aan het werk gezet. Horen en zien, voor de meesten onder ons ‘normaal’ bij een theatervoorstelling. Maar ook ruiken, proeven en voelen komen uitgebreid aan bod. Aan de hand van videobeelden, muziek, high-end bites, geur en mindfucks wil Taste straks ieders zintuigen betoveren. Met als doel ervoor te zorgen dat aan het eind van de avond niets meer hetzelfde lijkt voor het publiek en hun zintuigen echt ‘aan’ staan. Dragan Bakema (o.a. hoofdrollen in Lazarus, Pauperparadijs en Soldaat van Oranje) speelt de hoofdrol in Taste. Een bijzondere uitdaging voor hem, want hij moet de avond in zijn eentje dragen. De voorstelling wordt namelijk een monoloog.
 
Dragan Bakema heeft een krachtig team achter zich staan om hem te steunen en begeleiden in deze unieke show: Ola Mafaalani (regie), Michiel Stroink (script), Jacob Jan Boerma (fooddesign), Victor Mids (magical ondersteuning), Joep Beving (muziek) en Guirec van Slingelandt (producent Taste Productions).
 
Meer informatie over Taste is te vinden via www.taste.productions.

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025