Musicalnieuws.nl

YouTube-fenomeen Joardy gaat het theater in!

Na 3 succesvolle seizoenen van de webserie JOARDY SEASON brengt Jim Deddes, samen met regisseur Jan Hulst, hun succesvolle YouTube-fenomeen voor het eerst naar de theaters. In de sketchvolle theatershow DE JOARDY SHOW brengt Jim Deddes het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!).

De voorstelling gaat 14 april 2024 in première in De Kleine Komedie in Amsterdam. Voorafgaand aan de tournee zijn er in juni 2023 nog werkvoorstellingen in Gorinchem, Rotterdam en Amsterdam. De kaartverkoop voor de werkvoorstellingen is inmiddels gestart, de rest van de tournee volgt spoedig. 

DE JOARDY SHOW wordt gemaakt door Jan Hulst en Jim Deddes. Twee talentvolle makers die de afgelopen jaren via hun YouTube-kanaal furore hebben gemaakt met uiteenlopende typetjes en korte sketches. “Na jaren online bekeken te zijn, geeft deze theatertour ons de mogelijkheid de trouwe Joardy fans diep terug de ogen in te kijken. Voor ons voelt het als een spannende date waarbij wij zodanig hilarische gerechten zullen serveren dat het publiek met liefde de rekening zal betalen.”

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) JOARDY FILM; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON (welke in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won) en zijn nu samen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam.

Voor meer informatie en de speellijst van DE JOARDY SHOW kijk op www.joardy.nl  

DE JOARDY SHOW is een productie van More Theater Producties. Zij produceerden eerder o.a. Showponies 1 en 2, Snowponies, Rundfunk, n00b speelt n00b, ’t Schaep met de 5 Pooten, All Stars en De Marathon.
Credits
Met: Jim Deddes en Oscar Aerts 
Tekst, concept: Jim Deddes en Jan Hulst 
Regie: Jan Hulst 
Muziek: Nick Putman 
Producent: More Theater Producties 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025