Musicalnieuws.nl

Win kaarten voor de musical Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie exclusief te zien in het DeLamar Theater

Van 11 tot en met 22 juli is de musical Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie exclusief te zien in het DeLamar Theater en jij kan hier bij aanwezig zijn op een datum naar keuze!

Wat moet je doen? Volg onze facebook en/of instagram en stuur een mail met de reden waarom jij naar deze voorstelling zou willen naar: redactie@musicalnieuws.nl

De winnaar ontvangt twee kaarten voor een datum naar keuze.

Het verhaal:
Drie grande dames van de Nederlandse theaterwereld samen op toneel; als dat maar goed gaat. Wanneer Adèle Bloemendaal een uitnodiging krijgt om in het buitenland een programma te maken met Conny Stuart en Jasperina de Jong volgt een hilarisch, maar uitdagend, samenzijn. Ze zijn alle drie gewend aan de hoofdrol, maar kunnen ze ook achtergrondzangeres bij een ander zijn? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

In deze personality-musical met de mooiste liedjes als: "Ik hoef alleen maar even zo te doen", "Wat voor weer zou het zijn in Den Haag" en "Het is over". Met een live orkest brengen de drie dames een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.