Musicalnieuws.nl

‘VLEUGELLAM’ Waarom vliegen vogels nooit tegen elkaar aan in de lucht?

In de chaos van een zwerm zou je toch denken dat de ene na de andere botsing plaatsvindt? En toch weten deze gevleugelde acrobaten zonder problemen de meest halsbrekende manoeuvres uit te voeren.

‘VLEUGELLAM’ is een muzikale solovoorstelling over het nest verlaten, passieve paringsdansen en nukkige nesteldrang. Over hoe belangrijk het is om je te verbinden, om ook vaste grond onder je voeten te hebben en om af en toe over je schouder te kijken. En over hoe je op je 25e in een bejaardenhuis belandt.
Teksten & scenario: Wouter Smeulders
Compositie & regie: Esmay Usmany
 
SPEELDATA:
- zaterdag 25 september om 19:00 / 20:30
- zondag 26 september om 14:00
Te zien in Theater de Omval, Diemen
 
TICKETS:
10,- p.p. inclusief drankje
Kaartverkoop via www.theaterdeomval.nl
Met dank aan Fonds Podiumkunsten
 
---
 
Wouter Smeulders, geboren en getogen in Brabant, studeerde in 2019 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musical en Muziektheater in Amsterdam. Sindsdien was hij onder andere te zien in 'TINA - de Tina Turner Musical' (Stage Entertainment), in diverse kleine voorstellingen bij Van Hoorne Entertainment en werkte hij aan de pitch van 'Twentysomething' voor Theater M-Lab. Daarnaast is hij bij Studio Immersief sinds 2020 naast acteur ook actief betrokken bij de karakterontwikkeling binnen diverse immersieve voorstellingen, waaronder voor 'op Klompen door de Dessa', 'de Tranen van de Zeemeermin' en 'Diner aan Zee'.