Musicalnieuws.nl

Veel prinsessen voor het eerst samen te horen op CD: ‘Er Was Eens…, het Sprookjesconcert’

Eén keer per jaar zet Deep Bridge de sprookjeswereld volledig op z’n kop! In ‘Er was eens..., het Sprookjesconcert’ zijn Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester vier puberende zussen die de hele dag met hun schermpjes bezig zijn.

Ze zijn verslaafd aan social media en merken niet meer wat er rondom hen gebeurt. ‘Er was eens... het Sprookjesconcert’ wordt een spetterend en muzikaal avontuur, met een modern verhaal en catchy popmuziek. Kinderen zullen kunnen mee dansen en zingen met de vele liedjes en helemaal uit hun dak gaan tijdens deze kick-ass show. Wie dit najaar naar de Stadsschouwburg Antwerpen of naar Capitole Gent komt, kan alvast beginnen oefenen, want vanaf vandaag kan je de CD ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ beluisteren op Spotify, Apple Music of downloaden via iTunes.

De CD ‘Er Was Eens…, het Sprookjesconcert’ bevat 13 popsongs die het onmogelijk maken om stil te zitten en niet mee te zingen. Met hits die knipogen naar disco, schlager, rock, ballad… zijn je trommelvliezen in no time verslaafd.

Tinne Oltmans, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden nemen de rollen van de 4 zingende prinsessen voor hun rekening. Laurens Hoorelbeke, Matthew Michel, Johan Kalifa Bals en Aaron De Veene spelen de smachtende prinsen. Walter Baele en Deborah De Ridder zijn de bezorgde koninklijke ouders en Jasmine Jaspers en Charlotte Campion de ongelukkige heksen.
‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ is een gloednieuw concept voor Vlaanderen, gegroeid uit de samenwerking van Deep Bridge met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment.

Vanaf 23 september in Stadsschouwburg Antwerpen en 29 september in Capitole Gent. Tickets kosten tussen 19,00 en 42,00 euro en zijn te koop via www.deepbridge.be

Ad van Dijk & Marco Braam zijn verantwoordelijk voor de muziekproductie van de CD.
Ad Van Dijk tekende voor de arrangementen en de muzikale leiding van ‘Er was eens…het Sprookjesconcert’. In 2017 maakte hij met zijn muziek mede het succes van ‘Ridders van de Ronde Keukentafel’.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025