Musicalnieuws.nl

Theaterzanggroep Prestige laat het publiek in CKC volop genieten van Excess Baggage

Vorig weekend zong Theaterzanggroep Prestige op 23, 24 en 25 november de sterren van de hemel in het CKC in Zoetermeer en op zaterdag 24 november mocht MusicalNieuws mee genieten.

Dit jaar had Prestige een nieuwe regisseuse in huis gehaald en niet de minste: Irene Borst. Irene heeft haar sporen in het theater verdiend en samen met de ervaren Richard FitzHugh bedachten zij de nieuwste Prestige show.

Zoals we al jaren van Prestige gewend zijn brengen zij weer de meest mooie musicalnummers afgewisseld met populaire popsongs. Ook de show zelf is weer heerlijk afwisselend; er zit humor in de show, maar ook emotionele momenten.

Met de titel van de show ‘Excess Baggage’ wordt de last bedoeld die tijdens het leven wordt meegesjouwd.  Dit alles wordt gebracht door middel van verrassende muziekkeuzes.
Uiteraard zijn er ook dit jaar weer prachtige solo’s, maar ook de samenzang van de groep is genieten.

De zangers dit jaar zijn: Anton de Bart, Sanne de Beer, Floor Bokkes, Martin Bouman, Albert Buschgens, Fabiënne Dallau, Isabelle Draaljer, Maaike Ezinga, Rob ten Haaf, Annemarie Hoogeveen, Heleen van der Kooij, Robbin Plugge, Hans de Reegt, Adrienne van Ruiten, Britta Ruijters, Joke Schwencke, Amanda Stalllekker, Pascal Ultee, Gert-Jan Verboog, Frieke Vonk, Hilde Vonk en Solveig van Wijngaarden.

De zangers en zangeressen worden ondersteund door live band bestaande uit zeven muzikanten.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en hou onze facebookpagina in de gaten voor een uitgebreid fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025