Musicalnieuws.nl

Theatergroep Spot speelt All Shook Up - audities

Ben jij een podiumbeest, een creatieveling, liefhebber van zang, dans en spel, en het liefst dat alles gecombineerd? Dan zoeken wij jou!

Volgend jaar september brengt Theatergroep SPOT de swingende musical 'All Shook Up' naar de theaters. Een verhaal van Shakespeare in een leren jasje... Voorzien van de grootste hits van Elvis Presley!

All Shook Up vertelt het verhaal van een stoere motorrijder, die door pech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwelijk schoon, wordt het rustige plaatsje compleet op z'n kop gezet. Het leven van een meisje, dat zijn motor repareert, krijgt een totaal andere wending. Zij droomt er al tijden van om de wijde wereld in te trekken, en hij zou haar ideale reisgezel zijn. Zij moet hem daar alleen nog van zien te overtuigen...

Wil jij volgend jaar samen met ons het verhaal van 'All Shook Up' vertellen en van het podium knallen?! Meld je dan nu aan voor de audities! Deze vinden eind oktober plaats in Rijswijk (met eventuele extra audities/callbacks begin november). We repeteren op vrijdagavonden in Rijswijk (onder de rook van Den Haag) en zien er enorm naar uit om aan deze vrolijke productie te beginnen! 

Theatergroep SPOT is een Haagse theatervereniging voor volwassenen met een passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt een steentje bij aan onze jaarlijkse productie: door mee te spelen, maar ook door decor te klussen, rekwisieten te verzamelen en te helpen bij productionele organisatie. We zijn een hechte en betrokken groep met volwassen leden van alle leeftijden. Een lidmaatschap bij SPOT is leerzaam, verrijkend en vooral ontzettend leuk!

Meer informatie en opgeven voor de audities kan via info@theatergroepspot.nl.