Musicalnieuws.nl

The Simon and Garfunkel Story al 100 voorstellingen een grote hit

Op 22 februari mocht MusicalNieuws genieten van de 100e voorstelling van The Simon and Garfunkel Story in het Zaantheater in Zaandam

Het was alweer de 100 keer dat deze voorstelling in ons land werd opgevoerd. Deze keer met een nieuwe cast die deze voorstelling pas 3 maanden opvoeren. Met Adam Dickinson als Paul Simon en Kingsley Judd als Art Garfunkel.  De begeleidingsband bestaat uit Leon Camfield op Basgitarist, Will Tuckwell op Elektrische gitaar en Keyboard en Mat Swales op Drums.

Was dat te merken dat zij pas 3 maanden samen speelden? Nee, in tegendeel. Het is, mede dankzij Bedenker/Regisseur: Dean Elliott, een goede voorstelling waarin de carrière van Simon en Garfunkel belicht wordt vanaf hun eerste optreden onder de naam Tom and Jerry tot en met het laatste optreden in het Concert in Central Park.
Vele hits komen voorbij die aangevuld werden met anekdotes en beelden uit het betreffende tijdperk.
 
Ondanks de nog jonge leeftijd van de Adam en Kingley, werden de nummers enthousiast en overtuigend gebracht en pakten hierdoor het publiek helemaal in .
 
The Simon and Garfunkel Story is een heerlijke voorstelling die je een avond laat genieten van de bekende melodieën van het legendarische duo.

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025