Musicalnieuws.nl

The Musical Of The Night is zeker voor herhaling vatbaar

Een avondje griezelen en gruwelen in theater C. met Tony Neef, Richard Spijkers, Linda Verstraten en Shay Lachman.

The Musical Of The Night is een compilatie van de grootste hits uit de meest spannende musicals, zoals onder andere Dans Der Vampieren, The Rocky Horror Picture Show, Jekyll & Hyde en The Phantom Of The Opera.
Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat dit een avond heerlijk genieten zou worden. Een “gruwelijk” goed live-orkest o.l.v. Frank Geisink en een geweldig koor. Maar als de eerste soliste dan ten tonele verschijnt voelt men gelijk kippenvel, want wat een prachtige stem en uitstraling heeft Linda Verstraten! Als dan ook nog Richard Spijkers samen met haar “Total Eclipse Of The Heart” gaat zingen is het kippenvel moment compleet!

Tony Neef zingt deze avond niet alleen of fantastische wijze een drietal Nederlands talige songs, hij zingt ook voor het eerst “This Is The Moment” uit Jeckyl & Hyde in het Engels!
Shay Lachman maakt zijn indrukwekkende entree met “Thriller” uit MJ the Musical.

De solo vocalisten waren alle vier in topvorm en alles klonk geweldig en de muziek was prachtig.
Het is jammer dat dit maar een eenmalige voorstelling was, want anders hadden wij zeker iedereen die van musicals houdt aangeraden deze voorstelling te zien! Wij hopen op herhaling!

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025