Musicalnieuws.nl

Stage Entertainment is casting voor de musical Frozen

Disney's Frozen INSCHRIJVEN: uitsluitend mogelijk met je Cast App profiel. Inschrijvingen via e-mail zullen niet in behandeling worden genomen. Je inschrijving dient binnen te zijn voor 02.07.23 De casting afdeling van Stage Entertainment staat voor diversiteit in alle casting besluiten. We willen een positieve en veilige plek creëren in onze audities zodat iedere performer zichzelf op een zo’n best mogelijke manier kan presenteren. Wij staan voor gelijke kansen- onafhankelijk van achtergrond, gender, seksuele oriëntatie of identiteit, leeftijd, fysieke bekwaamheid, religie of sociale status. Als theater makers begrijpen we hoe belangrijk het is om gezien en gerepresenteerd te worden. Precies daarom willen met ons werk op toneel de diversiteit van de huidige samenleving in beeld brengen

Stage Entertainment wilt een positieve en veilige plek creëren in de audities zodat iedere performer zichzelf op een zo’n best mogelijke manier kan presenteren.

Stage Entertainment staat voor gelijke kansen- onafhankelijk van achtergrond, gender, seksuele oriëntatie of identiteit, leeftijd, fysieke bekwaamheid, religie of sociale status.

Als theater makers begrijpen zij hoe belangrijk het is om gezien en gerepresenteerd te worden. Precies daarom willen zij met het werk op toneel de diversiteit van de huidige samenleving in beeld brengen

Voor De musical Frozen zijn zij op zoek naar:

Rolomschrijving:

ELSA - 20s- Gereserveerd en aarzelend, maar inherent koninklijk, maakt Elsa een verbluffende nieuwe koningin van Arendelle. Ze is echter al meer dan tien jaar getraind om haar magische krachten te vrezen en verborgen te houden. Sterke belt.

 

ANNA - eind tienerjaren/20s- Optimistische, enthousiaste enigszins verwarde prinses van Arendelle. Van nature grappig, moedig en onbevreesd. Haar grootste fout - en haar grootste kracht - is haar geloof in de liefde. Sterke belt met sopraan/mix.

 

KRISTOFF – 20s – Kristoff, een mensenwees opgevoed door het verborgen volk in het bos, is een zelfredzame ijsverkoper wiens beste vriend een rendier is, aan wie hij een stem verleend zodat ze gesprekken kunnen voeren. Kristoff is van nature warm en heeft een goed hart, hoewel hij voorzichtig is met Anna en haar bergtopmissie. Bariton.

 

HANS – 20s – Prins Hans van de Zuidelijke Eilanden, de jongste van dertien broers, is een echte charmeur – zo knap als maar kan. Anna valt ter plekke voor zijn open geestigheid – hij snapt haar. Tenor.

 

OLAF – 20s/30s – Een sneeuwpop met een grote stem tot stand gekomen door Elsa’s magie, Olaf is pure onschuld. Hij is volkomen content om waar dan ook te zijn, en om wat dan ook te doen. Bari-tenor.

WESLETON – 40s/50s – De hertog van Weselton, een chauvinistische, intolerante diplomaat, die elke kans zoekt om vooruit te komen. Hij grijpt Elsa’s ‘ongeluk’ aan om angst te zaaien en de hele koninklijke familie van Arendelle in diskrediet te brengen. Klein van stuk

 

SVEN – Het lieve rendier en hulpje van Kristoff. Grappig, nieuwgierig en intuïtief. Danser/acrobaten met een sterk bovenlichaam en uithoudingsvermogen. Lengte min 1.78 max 1.88m

 

MANNELIJKE ENSEMBLE ZANGERS – Op zoek naar volwassen acteurs van alle etnische achtergronden met fantastische zangstemmen. De mannen in het ensemble kunnen ook hoofdrollen spelen en/of features spelen waaronder Koning Agnarr, Pabbie en Oaken.

 

VROUWELIJKE ENSEMBLE ZANGERS – Op zoek naar volwassen acteurs van alle etnische achtergronden met fantastische zangstemmen. De ensemble vrouwen kunnen ook hoofdrollen spelen en/of features spelen waaronder Koningin Iduna en Bulda.

 

MANNELIJKE ENSEMBLE DANSERS – Op zoek naar volwassen dansers van alle etnische achtergronden met een uitstekende techniek en fantastische zangstemmen. De mannen in het ensemble kunnen ook hoofdrollen spelen en/of features spelen waaronder Koning Agnarr, Pabbie en Oaken.

 

VROUWELIJKE ENSEMBLE DANSERS - Op zoek naar volwassen dansers van alle etnische achtergronden met een uitstekende techniek en fantastische zangstemmen. De mannen in het ensemble kunnen ook hoofdrollen spelen en/of features spelen waaronder Koningin Iduna en Bulda.

 

PABBIE – 30s/40s – Oudere, wijze en zachtaardige leider van het verborgen volk. Lang, gespierd, statig. Bariton.

 

BULDA – 30s/40s – Verzorgende, empathische, pittige en vrouwelijke leider van het verborgen volk. Alt.

 

KONINGIN IDUNA – 30s – Elegante, sterke en toegewijde moeder van de prinsessen. Sopraan.

 

KONING AGNARR – 30s – Strenge, beschermende, maar aanbiddende vader van twee jonge meisjes. Tenor.

 

OAKEN – 40s – Vrolijk, liefdevol, teddybeer, familieman en eigenaar van ‘Wandering Oaken’s Trading Post en Sauna. Tenor.

 

Zij moedigen performers van alle etnische achtergronden aan om zich in te schrijven voor deze auditie.


Inschrijven
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025