Musicalnieuws.nl

Single release ouddeelnemer The Voice of Holland met unieke oproep

Ouddeelnemer van The Voice of Holland JoHaLee woonde op 18 februari precies 37 jaar in Nederland, nadat hij werd geadopteerd. Ter gelegenheid van dit feestelijke moment bracht hij een eigen feestplaat: TIJGERPRINT.

"Ik houd van het Nederlandse lied en ik houd van Carnaval. Tijdens Carnaval is iedereen gelijk en dat zorgt voor een goede sfeer en gevoel van saamhorigheid. Er telt maar een ding tijdens Carnaval en dat is feestvieren. Doordat deze track spontaan is ontstaan, is er nog geen videoclip. Om de saamhorigheid te benadrukken, vragen we iedereen om tijdens Carnaval hun leukste, gekste en tofste filmpje of foto te delen, in tijgerprint, via mail of op socials media. Van alle inzendingen wordt dan de clip gemaakt en dit is tegelijk een herinnering van Carnaval 2020!"

JoHaLee kreeg vorig jaar tijdens de Battles een van de mooiste exits van 2019. Zijn positiviteit en blijheid werd geroemd met alleen maar complimenten. Met als klapper dat Nederland een tof land zou zijn met hem als Minister President.

De single TIJGERPRINT is reeds vanaf 18 februari via alle streamingsdiensten te beluisteren of te downloaden.

CREDITS LYRICS: JOHALEE - PRODUCER: VOLKERT LENSELINKI - MASTERING: NIELS HERMES -  ARTWORK: RUBEN JURRIEN - LABEL: 2020 SEM ENTERTAINMENT - PR: MARCO DE KONING

Producties Musical 2.0 - 2024/2025