Musicalnieuws.nl

Rijswijks Jeugdtheater presenteert: ‘Peter Pan’

Na de spetterende voorstellingen van ‘The Wizard of Oz’ en ‘The Addams Family’, brengt het Rijswijks Jeugdtheater de betoverende musical ‘Peter Pan’. Te zien in de Rijswijkse Schouwburg op 27 en 28 mei.

Deze familievoorstelling wordt op de planken gezet door de jeugdspelers van het RJT, jonge enthousiaste talenten in de leeftijd van 10-18 jaar.

Over Peter Pan Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld met piraten, zeemeerminnen en krijgers. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan met de gemene kapitein Haak en beleven ze spannende avonturen. Een verhaal over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn. Gebaseerd op het boek van de Schotse schrijver J.M. Barrie.

De regie is in handen van Jim Bes, de zang staat onder leiding van Nathalie van der Kaaden, de choreografie is gemaakt door Jilly Knol. Deze tijdloze klassieker is een heerlijke musical voor het hele gezin!
Kom genieten op 27 en 28 mei in de Rijswijkse Schouwburg.
Kaarten zijn te bestellen online via www.rijswijkseschouwburg.nl of 070-3360336.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025