Musicalnieuws.nl

Ridders van de ronde keukentafel terug te zien in 2018

Het afgelopen weekend speelden 28 enthousiaste jongeren hun laatste voorstelling van de familiemusical 'Ridders van de ronde keukentafel'. Twee weken lang genoot jong en oud in theater 't Eilandje in Antwerpen van deze energieke voorstelling, naar het gelijknamige boek van Mark Tijsmans.

Deze musical, geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, neemt je mee op de avontuurlijke reis van prins Arthur vol humor en ridderlijk plezier in het kasteel van Camelot.
De commentaren over de prestatie van de ridders en ridderinnen waren unaniem. Vlaanderen barst van het jonge zang- en acteertalent. Een nieuwe generatie acteurs is duidelijk opgestaan.
Ook het uitgebrachte castalbum stond binnen de kortste keren in de iTunes Top 20 en is ook terug te vinden op Spotify.

Het avontuur voor deze energieke bende is na het afgelopen weekend echter nog niet afgelopen. In mei 2018 plant Deep Bridge al nieuwe voorstellingen in het Ethias Theater in Hasselt, de Capitole in Gent en Theater Elckerlyc in Antwerpen. De voltallige cast is enorm opgetogen dat de musical nu door Vlaanderen trekt. "Ons harde werken van de voorbije maanden wordt nogmaals beloond. En sommigen van ons kunnen zo eens dichter bij huis spelen. Dat is supercool", klinkt het.
Ook regisseur Mark Tijsmans is tevreden: "Het verhaal van Koning Arthur is al eeuwenlang bekend. Waarom zouden wij dan nu al stoppen met het te vertellen?"

Meer info en tickets vind je op www.deepbridge.be.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025