Musicalnieuws.nl

Release single ‘Hou me vast’ voor NPO 3FM Serious Request

The TeenZ Company zet zich in voor NPO 3FM Serious Request. Negen talentvolle tieners, ieder met hun eigen unieke sound zijn dé nieuwe hitsenstatie van Nederland. Op 13 november is de release van hun nummer ‘Hou me vast’. Het is de eerste single van de TeenZ en hiermee zetten zij zich in voor deze actie!

De TeenZ hebben een prachtig nummer geschreven. Er is gekozen voor een ballad, met tekst die passend is bij de stille ramp van dit jaar ‘wereldwijd ouders en kinderen herenigen die elkaar kwijt zijn door een ramp of conflict’.
Met ‘Hou me vast’ verbinden de TeenZ op hun eigen manier muziek aan deze actie. Vanaf nu kan heel Nederland het nummer gaan downloaden en beluisteren op iTunes, Spotify, Deezer en YouTube. Een groot deel van de opbrengsten die deze popgroep gaat binnenslepen is voor NPO 3FM Serious Request.

In de actieweek van 18 t/m 24 december staan ook The TeenZ Company op het Marktplein in Apeldoorn, het plein waar dit jaar het Glazen huis staat. Hier zullen zij bekend gaan maken wat het nummer ‘Hou me vast’ heeft opgebracht voor de stille ramp van dit jaar.

The TeenZ Company
De TeenZ Company is dé nieuwe hitsensatie van Nederland. Negen compleet verschillende, maar getalenteerde tieners vormen samen deze unieke popgroep. Samen met een Live Band coveren ze de tofste dancetracks van dit moment in combinatie met hun eigen vette choreografie. In november’17 brengen zij hun eerste single ‘Hou me vast’ uit. Meer eigen nummer van de TeenZ volgen op korte termijn.

Kijk HIER naar het prachtige Hou me vast op youtube

Producties Musical 2.0 - 2024/2025