Musicalnieuws.nl

Regisseur Stany Crets en zijn team starten starten volgende week met de repetities voor de WINTERREVUE - EXTRA LARGE.

Vanaf 11 november is Theater Elckerlyc de biotoop van de cast, het ballet en de creatives van de WINTERREVUE 2019. Regisseur Stany Crets belooft een verrassende feesteditie waarbij alle registers worden open gezet om er een legendarische “EXTRA LARGE” belevenis van te maken. Orkest, muziek, humor, show… krijgen allemaal een extra dimensie. Nu begint het echte werk. De eerste repetities gaan van start voor Dirk Van Vooren, special guest Luc Caals, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke. Naar jaarlijkse traditie is de pers in het begin van de repetities van harte welkom voor een ontbijt met cast en creatives. Deze keer op dinsdag 12 november om 9 uur in Theater Elckerlyc. De eerste voorstelling van de Winterrevue gaat door op vrijdag 13 december.

Geen winter in Antwerpen zonder een WINTERREVUE! Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc, en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, meer pluimen, … Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE! De vorige editie lokte maar liefst 10.000 enthousiaste bezoekers. De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen!
Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit, en daar doet producent Theatertainment graag het nodige voor. Ze halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken. Het publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten, en het publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaarsperiode alleen maar feestelijker maakt.

PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE 2019 - EXTRA LARGE

WINTERREVUE 2019 - EXTRA LARGE vanaf 13 december 2019 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment.
Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Tickets:
- Surf naar www.elckerlyc.be/programma, kies WINTERREVUE en klik op ‘TICKETS BESTELLEN’
- Bel onze ticketservice TICKETBALIE op 070 691 002 (max 0,30 euro/minuut) open van maandag t/m vrijdag van 10u tot 18u.
- Ga langs bij de ticketbalie van MEDIA MARKT. Daar kunt u zelf uw plaatsen bepalen en de tickets meteen mee naar huis nemen. MEDIA MARKT - De Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen – open van maandag t/m zaterdag van 9u30 tot 19u.
- Ga langs bij de ticketbalie van INFO CULTUUR ANTWERPEN - Wisselstraat 12 (hoek Grote Markt) - 2000 Antwerpen - Open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u.
- Kom naar de ticketbalie van THEATER ELCKERLYC één uur voor aanvang op de dag van de voorstelling. 
Data: van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 12 januari 2020. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op zaterdag 14 december 2019 om 20u00.
Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
Geniet voor de voorstelling van het menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025