Musicalnieuws.nl

Populair kinderboek De NEEhoorn wordt brutale familiemusical

Het populaire kinderboek De NEEhoorn (Volt/Singel Uitgeverijen) van Marc-Uwe Kling en illustrator Astrid Henn wordt komend seizoen door Bos Theaterproducties naar het theater gebracht. De familiemusical is een bewerking door Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden. De première is 21 december in de Stadsschouwburg Utrecht, vanaf 29 december toert de musical langs theaters in heel Nederland

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar moet ook een feest der herkenning worden voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. Vier jonge talentvolle acteurs kruipen in de huid van de bijzondere karakters uit het boek. Lucas Schilperoort is de eigenwijze NEEhoorn. Iris Bakker is de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Max Laros speelt de brutale KUS-m’n-KONT-hond en Daniëlle Deddens de WATbeer, die soms niet hoort en soms niet luistert.
 
Van het gelijknamige populaire kinderboek, naar het Nederlands vertaald door Jaap Robben, werden in ons land meer dan 130.000 exemplaren verkocht.

Data op www.bostheaterproducties.nl


Producties Musical 2.0 - 2024/2025